Hope Warriors Dharma talk – Wijsheid is lichaams-gewaarwording en al het universum is aan jouw zijde

Het geheim van de Hart Soetra 10

Als we wijsheid hebben en niet langer bang zijn om te geven, proberen we niet langer ons ego te beschermen. We verliezen niet langer onze ambitie. We zitten niet langer gevangen in het verleden. We zijn niet langer een speler van ons onderbewustzijn. 

Wanneer je je vrijgevigheid verliest, wanneer je het gevende hart verliest is dat niet alleen onplezierig voor anderen maar ook voor je lichaam. Ja, lichaamssensatie is Wijsheid, maar hoe kunnen mensen tot deze lichaamssensatie ontwaken? 

Wanneer je ontwaakt in deze Wijsheid als lichaamsgewaarwording, zul je in harmonie zijn met het universum. Als je bij het universum naadloos past, wie kan er dan tegen je ingaan? Je zult merken dat niemand je kan tegenwerken, behalve jijzelf. Het hele universum staat aan jouw kant!

Luister hieronder de volledig overdracht:  

Muziek “ Life tide” from the album “Luna Spirit” door Ryokyu Endo en Aminadabu 

Deze originele dharma talk in het Engels door Ryokyu sensei hier 

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s